Fremhæv naturens skønhed med beplantning til haven

Når vi taler om beplantning så er det alle tilførte planter til haven på din grund. For eksempel taler man ikke om ukrudt som en beplantning, men som bevoksning da det selv og uafhængigt er opstået.

 Beplantning er altså kunstig skabt vegetation i din have, såsom træer, hække, buske og bede. Beplantning kræves ofte vedligeholdelse og en form for opmærksomhed, for at kunne være tilstede og pryde din have. 

Ønsker du at udsmykke din have, er planter, træer og hække et stensikkert valg. Man vil som regel gerne have en pæn have, som man stolt kan vise frem. Her kan beplantning være med til at sætte prikket over i’et, så din have fremstår pæn og nydelig.

Fortæl os lidt om opgaven

Udfyld kontaktformularen nedenfor, og så vender vi typisk tilbage til dig indenfor 24 timer, så du kan få dit helt eget tilbud.


  Høj effektivitet
  Vi lover kort ventetid, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.
  Dygtige Medarbejdere
  I ansættelsesprocessen bestræber vi os på kun at udvælge dem, der kan garantere et resultat af øverste skuffe.
  Miljøvenlige metoder
  Vi gør alt for at holde os opdateret på de nyeste metoder, til at passe på vores miljø.
  Betalelige priser
  Vi oplever stor kundetilfredshed med vores konkurrencedygtige priser.

  En smuk hæk, et frodigt frugttræ eller andet planteværk

  Previous slide
  Next slide

  Væld af muligheder for plantelivet

  Når vi kommer ud til din ejendom, kan vi hjælpe med tilføjelse af ny beplantning i form af træer, hække, buske, bede og andre planter. Vi hjælper dig med at plante og gøre dem klar til din have, samt efterfølgende råd og vejledning omkring planternes individuelle behov. Vi leverer både barrods- og klumpplanter, ud fra dine forventninger til planterne. 

  Barrodsplanter er planter hvor rødderne er blottet. Du får her en plante som er blevet høstet og lagt på køl, da planten gik i dvale omkring efteråret.

  Klumpplanter er en plante hvor rødderne er samlet i et net sammen med den tilhørende jord. Hermed mindskes chancen for en udtørret rod ved omplantning og beskæringer.

   

  Forskellige metoder til forskellige planter

  Det er forskelligt fra plante til plante med hvilken metode der er mest brugt, men sammen kan vi hjælpe og rådgive dig til den bedst mulige løsning. Det handler også om hvilken plante typer du skal bruge, samt tætheden.

  Vi kan blandt andet også plante frugttræer i din have, hvor der er en række faktorer der spiller ind, så dit nye frugttræ trives bedst. Disse faktorer kan være komplekse, men det er ingen sag for vores erfarne medarbejdere. Derudover kan vi også plante hække og buske, så du for eksempel kan få en afskærmning i haven, et levende hegn eller andet som passer til din stil og dine behov.

  Der er et væld af muligheder for plantelivet i din have, og vi kan med sikkerhed ved fælles hjælp, komme frem til noget, der er lige dig. Vi er med hele vejen, og vi sikrer de bedst mulige rammer, for at dit planteliv kan trives.

  Hvad kan Greyscape gøre for dig?

  Mange mennesker i Danmark nyder deres haver året rundt. Haven bliver ofte brugt til leg og hygge, med familien eller besøgende. Her er det rart at kunne vise sin præsentable og vedligeholdte have frem. Nogle mennesker vil gerne klare haveværk selv, mens andre begiver sig ud i det engang imellem, men uden den rette ekspertise. Der er også dem som helst vil være fri for havearbejde. Vi kan klare alle situationer, og vi kan skræddersy vores løsninger til lige netop dine behov og ønsker. . 

  Hos Greyscape kan du få hjælp til at frembringe glansen i din have. Vores ansatte er alle klar til at hjælpe dig med din have, ud fra deres ekspertise og erfaring. Ved hjælp af vores rådgivning og vejledning kan du tage dig bedst muligt af din beplantning. Vi kan, efter aftale, medbringe de planter som du kunne tænke dig at pryde din have med. Vi kan også hjælpe dig med at omplante allerede indkøbt beplantning. 

  Efter plantningen tilbyder vi dig råd og vejledning om den efterfølgende pasning af planterne. Hermed kan din have altid se pæn og nydelig ud, hvor beplantningen ser sund og frisk ud. 

  Kontakt os her på siden og hør mere om en skræddersyet løsning til din have.

  Komplekse processer

  Når man går i gang med haveværk, er der en lang række viden om processer som man bør være opmærksom på inden, under og efter placering af beplantningen. Grundet de mange forskellige grupper af beplantning, er de fleste processer også forskellige, som kan gøre det svært at holde styr på. Trods denne proces virker ukompliceret, er der en række faktorer man skal betragte – og det kan vi hjælpe med. Blandt andet skal man være opmærksom på plantetidspunktet, forberedelsen af jorden, plantedybden og meget mere. Dette kræver specielle redskaber og ekspertise, som vi hos Greyscape besidder. 

  Gennem vores dygtige medarbejdere hjælper vi dig med den rigtige viden og ekspertise, så din nye beplantning får den rigtige og rette mængde næring og opmærksomhed.

  Rådgivning & Vejledning

  Vi kan være din hjælpende hånd ved plantning og vedligeholdelse af din beplantning. Der kan fremkomme komplekse processer, hvor det gavner dit planteliv at have styr på disse. Vi har hos Greyscape, erfarne medarbejdere som alle har en interesse og viden indenfor anlægsgartneri. Vi kan hermed rådgive dig i processerne. Inden plantningen er det for eksempel vigtigt at jorden er ren for rødder og andet, samt har den rette næringsmængde til din valgte beplantning. Under placering af planterne tilfører vi den rette opmærksomhed, samt rådgiver vi dig til pleje af dit nye planteliv. Efter tilføjelsen af din nye beplantning til din have, kan du få svar på alle dine spørgsmål, samt råd om relevante redskaber til vedligeholdelsen.

  Du kan også altid kontakte os på tlf. nr.: 28 69 99 96 eller sende en e-mail på info@greyscape.dk. Vi vender herefter tilbage til dig hurtigst muligt.

  logo kanin

  Vedligeholdelse eller en hjælpende hånd

  Greyscape

  Vedligeholdelse af beplantning

  Hos Greyscape hjælper vi dig med ekspertise om dine nye planter og deres behov. Vi videregiver al relevant information om din nye beplantning, så du kan give plantelivet den rette opmærksomhed. Det er vigtigt for os at du er klædt godt på, til selv at passe på dine planter. 

  Hvis du står og mangler vedligeholdelse eller en hjælpende hånd til dine eksisterende planter, så kan vi komme ud og hjælpe med vores ekspertise og gode råd. Vi kan også aftale en ordning, hvor vi kommer ud og vedligeholder dine planter et bestemt antal gange ud fra dine forventninger for din have. Vedligeholdelses opgaver kunne for eksempel være beskæring af hæk, bekæmpelse af ukrudt eller andet vedligeholdelse af din beplantning.

  Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse af din have eller for andre spørgsmål omkring vores services. Kontakt os gennem formularen og så vender vi typisk tilbage indenfor 24 timer. Du kan også ringe til os på tlf.: 28 69 99 96 eller sende en mail til kontakt@kg-haver.dk.

  Vi vender herefter hurtigst muligt tilbage til dig med svar og afklaring på din henvendelse.

  Fjernelse af beplantning

  Vi kan også hjælpe dig hvis du har beplantning på din grund, som du gerne vil have reduceret eller fjernet. Vi kan være behjælpelige med beskæring af træ, fælde det og herefter rodfræse så alle spor fra træet er væk. Vi kan for eksempel også hjælpe med at fjerne hæk med træfældning og rodfræsning. 

  Efter fjernelse af din beplantning i form af for eksempel hæk eller træer, kan vi rodfræse rundt om området. Hermed får du fjernet eventuelle stubbe og rødder. Efter en træfældning vil bunden af stammen nemlig stadig være synlig. Denne stub kan du få fjernet ved en rodfræsning, så din plæne bliver glattet ud uden rester af træer.

  Derudover bliver din jord renset for rødder ved en rodfræsning. Hermed er din jord ren og klar til at nære eventuelle nye planter. Efter rodfræsningen vil din jord være blød og lækker at arbejde med, så du nemt kan få plantet nye træer, hækplanter, bede eller andet.

  Anlæg af have

  Kontakt os

  Hvordan foregår plantning af en hæk? Kan jeg få plantet en færdig hæk? Hvad koster en hæk? Der kan opstå mange spørgsmål ifm. beplantning af din have.

  Kontakt os endelig med eventuelle spørgsmål gennem vores kontaktformular på vores hjemmeside. Herefter vender vi tilbage indenfor ca. 24 timer med svar, og et uforpligtende tilbud på dine ønsker til haven. 

  Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. nr.: 28 69 99 96 eller sende os en e-mail på kontakt@kg-haver.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

  Indhent et tilbud