Hvad kan Kaningårdens Haver hjælpe med indenfor brolægning?

Har du gået og drømt om en terrasse? Står din indkørsel og forfalder efter mange års misligholdelse? Vil du udsmykke og definere din have med en sti? Der er mange muligheder for at opgradere din ejendom med hjælp fra Kaningårdens Haver. Vi tilbyder vores ekspertise til hvad end hjertet begærer indenfor belægninger i beton og sten. Vi står klar til at give din grund det shine, som du går og drømmer om – og så til en betalelig pris.

Vi har mange års erfaring som brolægger og har i mange år arbejdet med brolægningsarbejde for private. Hos Kaningårdens Haver hjælper vi med forskellige typer af brolægning og belægning til haven. Udover etablering af terrasser, indkørsler og stier, tager vi også imod henvendelser på unikke og specielle opgaver.

Nedenfor kan du læse mere om vores ydelser indenfor brolægning:

Nederst på siden kan du læse et afsnit omkring kriterierne og tankerne bag vores prissætning.

Fortæl os lidt om opgaven

Udfyld kontaktformularen nedenfor, og så vender vi typisk tilbage til dig indenfor 24 timer, så du kan få dit helt eget tilbud.


  Høj effektivitet
  Vi lover kort ventetid, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.
  Dygtige Medarbejdere
  I ansættelsesprocessen bestræber vi os på kun at udvælge dem, der kan garantere et resultat af øverste skuffe.
  Miljøvenlige metoder
  Vi gør alt for at holde os opdateret på de nyeste metoder, til at passe på vores miljø.
  Betalelige priser
  Vi oplever stor kundetilfredshed med vores konkurrencedygtige priser.
  logo kanin
  Indkørsler i beton eller sten
  Kaningårdens Haver

  Belægning af indkørsel

  Når du træder ind på din grund, er indkørslen det første der møder blikket. Det at have en flot indkørsel, gør langt mere for selve husoplevelsen end man lige går og tror. Med vores moderne samt professionelle metoder, garanterer vi ikke kun en ny og flot indkørsel, men også en indkørsel som er nem at vedligeholde.

  I konstruktionen af en indkørsel er der mange faktorer at have fokus på ift. skrid, underlag og meget mere. Derfor er det vigtigt at udføre et professionelt arbejde fra start af, da det ellers kan koste dig dyrt.

  En indkørsel behøver ikke at være dyr at få lavet. Med den rigtige erfaring og faglige viden, kan man lave en flot og funktionel indkørsel, som stadig er til betalige priser.

  Overvejer du at få lavet en ny indkørsel? Kontakt os allerede i dag, så guider og rådgiver vi dig gennem valg af indkørsel til din ejendom. Derudover tilbyder vi altid at give dig et uforpligtigende tilbud.

  Sti i haven

  Hvis du ønsker at frembringe skønheden og udsmykke din have, kan du få anlagt en sti. Stien kan sammenbringe alle elementer i dit udendørsareal, så din ejendom bliver mere sammenhængende. Derudover kan en sti blandt andet udsmykke din have med fliser, sten eller andet underlag, gennem beplantning og bevoksning.

  Vi tilbyder en lang række materialer, mønstre samt udformninger. Vi garanterer, at vi kan konstruere en gangsti, der passer perfekt til din ønskede æstetik og funktion.

  Når vi anlægger en sti i din have, er der et par materialer at vælge imellem. For eksempel ved belægning af sten i haven, får du en sti som er rustik og naturnær, da du går på en overflade af sten. Hvis du vælger sten fliser til haven, kan vi skabe en mere symmetrisk sti, hvor der fremstår skarpe linjer i dit grønne græs.

  Prisen på belægning af stier varierer, men vi kan garantere at vores priser er konkurrencedygtige.

  Previous slide
  Next slide

  Andet indenfor belægningsarbejde

  Skal du have anlagt noget helt unikt, så du kan sætte dit præg på din grund, står Kaningårdens Haver også klar til at udføre brolægning. Vi imødekommer med stor vilje dine specifikke ønsker, hvad angår materialer, udformninger og overordnet set projekter. Vi har erfaring indenfor en lang række opgaver indenfor bro-og belægningsarbejde. Vi arbejder primært med beton og sten belægning, men vi er erfarne og har arbejdet med mange materialer, så kontakt os gerne med lige præcis din opgave. Hos Kaningårdens Haver står vi klar til at modtage din henvendelse. Kontakt os i dag, og så ser vi frem til at være behjælpelige i udformningen af dit unikke projekt, og til at føre din drøm ud i livet.
  Previous slide
  Next slide

  Brolægning priser

  Prisen på brolægning varierer efter opgavens type, omfang, tidshorisont og lignende. Ud fra dine behov og ønsker, kan vi rådgive dig og sammen forventningsafstemme omkring belægningsarbejdet. Vi tilbyder dig altid et uforpligtende tilbud på din henvendelse, så du ved hvad brolægningsarbejdet kommer til at koste. Vi garanterer at du altid får hvad du har betalt for, og at vi overholder vores aftaler til punkt og prikke.

  Vi glæder os til at høre om dine drømme og forventninger, så vi kan starte et tæt samarbejde omkring opgraderingen af din ejendom. Kontakt os gennem vores kontaktformular, på tlf.: 28 69 99 96 eller på mail: kontakt@kg-haver.dk.

  Anlæg af have og brolægning

  Indhent et tilbud