Mure, trapper og hegn

Vi laver alt i haveanlæg

Skal du have opført en større mur til at indramme din have, eller skal du blot udsmykke med en mindre havetrappe? Hvad end hjertet måtte begære, står vi klar til at ordne det.

Ulige elevationer i din haves forskellige niveauer kan skabe uro, hvor en havetrappe eller lign. kan gå ind og sammenflette disse, på yndig vis. Lad murværket tale og definere samt opdele din have, eller hvad din ønskede funktion måtte være – Vi er åbent for alt, og oplever stor glæde ved at skabe noget unikt.

Herunder kan du læse mere om:

Fortæl os lidt om opgaven

Udfyld kontaktformularen nedenfor, og så vender vi typisk tilbage til dig indenfor 24 timer, så du kan få dit helt eget tilbud.


  Høj effektivitet
  Vi lover kort ventetid, uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet.
  Dygtige Medarbejdere
  I ansættelsesprocessen bestræber vi os på kun at udvælge dem, der kan garantere et resultat af øverste skuffe.
  Miljøvenlige metoder
  Vi gør alt for at holde os opdateret på de nyeste metoder, til at passe på vores miljø.
  Betalelige priser
  Vi oplever stor kundetilfredshed med vores konkurrencedygtige priser.
  logo kanin

  Mure til din ejendom

  Kaningårdens Haver

  Havemure

  Hos Kaningårdens Haver kan vi hjælpe med opsætningen af et stort udvalg af mure, som kan bruges til forskellige formål. Med en mur i haven kan du blandt andet indramme din ejendom eller støtte jord, småsten og andet materiale ved en skråning. Havemures pris kan variere alt efter type, størrelse og materiale.

  Vi tilbyder et forskelligt udvalg af havemure til din stil og behov. Du er velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen på vores hjemmeside med eventuelle spørgsmål. Du kan også ringe til os på tlf.: 28 69 99 96 eller sende en mail til kontakt@kg-haver.dk.

  Trappe i haven

  Har du brug for trapper udendørs? Hos Kaningårdens Haver kan vi anlægge dine nye udendørs trapper på din ejendom. Trapper i have og forhave, kan binde områder og elementer sammen, så du får et sammenhængende haveanlæg med forskellige niveauer og dimensioner. Derudover kan trapper på din ejendom være med til at sikre en nem og komfortabel gangrute gennem din have.

  Når vi anlægger trapper har vi fokus på funktionalitet og kvalitet. Trapperne skal stemme overens med din smag og ønsker, så du får den rigtige komfort når du benytter trapperne. Inden anlægningen måler vi af til trinhøjde og dybde, så trapperne passer til dig.

  logo kanin

  Udendørs trapper

  Kaningårdens Haver
  logo kanin
  Hegn i haven
  Kaningårdens Haver

  Hegn

  Hos Kaningårdens Haver tilbyder vi at lave og opsætte hegn på din ejendom. Hegn kan bruges som afgrænsning, afskærmning, opdeler eller andet. Når man opsætter hegn kan det blandt andet være for at afgrænse din ejendom, så udefrakommende ikke kan overtræde din ejendoms grænse. Hegn kan også opsættes for at holde kæledyr og børn sikkert indenfor have og forhave. Endvidere kan hegn benyttes til at opdele din have, så du kan skabe forskellige områder i din have. Der er mange muligheder, så vi tilbyder både baghave og forhave hegn alt efter dine ønsker og behov.

  Når vi opsætter hegn er det på baggrund af stabilitet, funktionalitet og kvalitet. Vi tilbyder forskellige hegn på baggrund af materialer, højde, farve, m.m.
  Lovgivning omkring hegn er der naturligvis taget forbehold for, så der kigges på blandt andet skel, højde, placering, osv. Vi har kendskab og erfaring med denne lovgivning, og er klar til at vejlede og rådgive dig.

  Kontakt os gerne gennem kontaktformularen med spørgsmål om opsætning af hegn, hegntyper og andet, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe eller skrive til os på tlf.: 28 69 99 96, eller på mail via kontakt@kg-haver.dk.

  Hvad kan Kaningårdens Haver tilbyde dig?

  Vi beskæftiger os med mange forskellige materialer, og vi kan garantere, at du får et resultat, der er præcist hvad du har ønsket.

  Det er vigtigt at udføre et sådant arbejde professionelt, så at det ikke mindst holder i mange år, men også stadig står flot – det behøver heller ikke være dyrt, da vi leverer service til yderst konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med holdbarhed samt kvalitet.

  Lyder det som noget for dig, så kontakt os i dag, og modtag et uforpligtigende tilbud samt svar på de spørgsmål du måtte have.

  Fortæl os lidt om opgaven

  Udfyld kontaktformularen nedenfor, og så vender vi typisk tilbage til dig indenfor 24 timer, så du kan få dit helt eget tilbud.


   Indhent et tilbud